Složi po:
Vidi:
 • Kombinacija mat crne i hrasta daje zanimljiv karakter. Glatka prednja strana ladice savršeno se usklađuje sa glodanim vratima sa vertikalnim rezačima, dajući trdimenzionalan izgled i savršenu završnu obradu.

  Metalne noge kao dodatna opcija, daju dodatan karakter, olakšava održavanje čistoće ispod namještaja i omogućava korištenje usluga robota za čišćenje, a istovremeno garantuje elegantan izgled i lakoću cijele konstrukcije.

  347.00KM426.00KM
  waterford hrast-crna
  waterford hrast-crna-metal
  Boja : waterford hrast-crna - waterford hrast-crna-metal
 • Tv komoda bezvremenskog dizajna.

  • Mogućnost izrade u boji starog hrasta, bijela i crna boja.
  • Izrada po mjeri.
  • Radi se u verziji zidne varijante.
  897.00KM
 • Tražite li TV ormarić za Vaš dnevni boravak u minimalističkom ili industrijskom stilu? Idealno rješenje će biti moderan i lagan komad namještaja koji će vam pomoći da kontrolišete splet kablova i omogućite prikaz vašeg TV-a i audio opreme.

  386.00KM
  Planinski pepeo
  Boja : Planinski pepeo
 • TV ormarić će dobro funkcionirati u dnevnoj sobi kao TV baza. Funkcionalnu unutrašnjost ormarića kreira praktična ladica u koju će se smjestiti sav potreban pribor i otvorena polica savršena za postavljanje elektronske opreme.

  – Karakteristike furnira ovog sistema savršeno odražavaju karakter i strukturu zrna sirovog drveta . Ugodan efekat namještaja je zbog tople boje kestena.

  231.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Odaberite kvalitetan i praktičan namještaj koji će se savršeno uklopiti u Vaš dizajn interijera.  Izrađen je od kvalitetnog drvenog materijala. Moderan dizajn postignut je kombinacijom bijele elegantne boje boje hrasta. 

  489.00KM
 • Da li želite da vaša dnevna soba bude zaista moderna? Namještaj iz kolekcije naše kolekcije će dodati klasu i originalnost . U ponudi je, između ostalog, funkcionalan TV stalak na koji će se smjestiti oprema i mnogi predmeti. Konačno, ništa vam neće odvratiti pažnju dok gledate omiljenu seriju ili film!

  253.00KM
  monastery oak/black oak
  Boja : monastery oak/black oak
 • Dnevna soba je mjesto za upoznavanje porodice i prijatelja, opuštanje nasamo pred TV-om i proslavljanje porodičnih događaja. Stoga je vrijedno odabrati kombinaciju stila i funkcionalnosti.

  218.00KM
  bijela sjaj-bijela visoki sjaj
  Boja : bijela sjaj-bijela visoki sjaj
 • Zar ne možete zamisliti dnevnu sobu bez TV-a? Ni mi! Zato smo za njega pripremili posebno mjesto. TV ormarić će prikazati elektronsku opremu koju možete objesiti iznad nje ili postaviti na radnu površinu. Dekoder ili konzolu možete postaviti na 2 otvorene police . U praktičnu fioku možete sakriti kablove, baterije, džojstike i druge sitnice .

  196.00KM
  bijela sjaj-bijela visoki sjaj
  Boja : bijela sjaj-bijela visoki sjaj
 • Sistem za dnevni boravak, dovoljno dugačaka i široka da u nju stane sve što vam je potrebno za kućni bioskop. Njen sadržaj pomoći će da gledanje bude ugodnije: daljinski upravljači, slušalice, punjači, naočale i još mnogo toga uvijek će vam biti pri ruci.

  *mogućnost izrade u različitim nijansama drveta.

  Sastoji se od: TV komode donji dio, viseći dio komoda i polica.

   

  1,795.00KM
 • Harmonično će se uklopiti u dnevni boravak.

  U središnjem dijelu nalaze se dva odjeljka: otvorena polica i fioka, što pruža dodatni prostor. Lijevo i desno od središnjeg dijela ormarića nalaze se vrata na šarke koja omogućavaju lak pristup i dodaju stilski naglasak dizajnu.

  Stražnji zid otvorenog odjeljka opremljen je posebnom rupom koja vam omogućava da efikasno uklonite i organizirate žice audio i video opreme, osiguravajući njihovu tajnost.

  TV stalak glineno sive boje ima visoke noge, što ga čini stabilnim i pojednostavljuje čišćenje.

  429.00KM
 • Komoda koja oduševljava elegancijom, unosi šik i modernost u vaš enterijer.

  Radi se u dvije različite dimenzije.

  • 208X53X84
  • 164X53X84
  1,094.00KM1,120.00KM
  164
  208
  Dužina : 164 - 208
 • TV ormarić je centralna točka zabavne zone u vašem dnevnom boravku. Ovdje ćete postaviti televizor i sjediti ispred njega sa svojim voljenima, partnerom i djecom. Ovo nije samo mjesto za TV, već i konzolu, podloge i kolekciju filmova. Možete ih sakriti u 2 ormarića, kompaktnu ladicu ili ih izložiti na otvorenoj polici . Kablove iz elektronske opreme možete jednostavno usmjeriti kroz otvor.

  316.00KM
  bijeli Andersenov bor/Unuk hrast
  Boja : bijeli Andersenov bor/Unuk hrast