Složi po:
Vidi:
 • Radni sto je neobičan komad namještaja impresivnog izgleda i dizajna. Kreiran je s obzirom na ergonomiju i udobnost korištenja, idealan za korištenje u kućnoj sobi, ali i u kancelariji. Radni sto ima konstrukciju od visokokvalitetnih materijala, što osigurava mogućnost korištenja dugi niz godina. Stol ima sadržaje kao što su držač za čaše i slušalice. Ovaj komad namještaja ima zanimljiv i vrlo praktičan oblik. Odlično se slaže u kombinaciji sa mnogim bojama i nijansama.

  255.00KM
 • Radni sto je moderan komad namještaja elegantnog izgleda i funkcionalnog dizajna. Dizajniran je imajući na umu ergonomiju i udobnost upotrebe, idealan za upotrebu kod kuće – za igrače, ali i u kancelariji – za posao.

  Struktura radnog stola je izrađena od čvrstih materijala, što garantuje njegovu izdržljivost i stabilnost. Ploča stola je izrađena od izdržljive laminirane ploče, koja olakšava održavanje čistoće.  Osim toga, ima izuzetno praktične pogodnosti kao što su LED pozadinsko osvjetljenje, držač za čaše, slušalice i organizator kablova.

  311.00KM
 • Za kvalitetan rad treba Vam kvalitetan prostor. Radni stol je upravo jedno od takvih mjesta koji to osiguravaju. Pisaći stol oduševit će vas svojim elegantnim dizajnom u kombinaciji bijele i boje hrasta. Velika radna površina omogućava organizirani radni prostor. Dodatna ladica te polica koja se skriva iza klasičnih vrata osigurat će mjesto za pohranu određenih sitnica koje želite imati na dohvat ruke.

  414.00KM
 • Estetski i univerzalni radni sto je  savršen komad namještaja za rad i učenje . Njegova velika prednost je  minimalistički odličan dizajn koji će se uklopiti u gotovo svaki dizajn interijera.

  414.00KM
 • Radni sto je praktičan i funkcionalan komad namještaja za kućnu kancelariju i studentsku sobu. Odlikuje se prostranim vrhom koji je oslonjen na četiri masivne i stabilne noge. Dodatni prostor za odlaganje obezbeđuju dvije uske fioke koje se nalaze odmah ispod ploče stola. Visok kvalitet pisaćeg stola Jasmin čini ga komadom namještaja godinama. Originalni karakter namještaja naglašen je njegovim bojama.

  530.00KM
  grafit-zanatski hrast
  Boja : grafit-zanatski hrast
 • Uređujete kancelariju ili studentsku sobu? Potreban mu je funkcionalan stolŠiroka ploča stola je odlično mjesto za rad. Čuvajte kancelarijski pribor u zgodnoj fioci , a važne dokumente uvek možete imati pri ruci zahvaljujući prostranom ormariću .

  205.00KM
  hrast rivijera-bijeli sjaj
  Boja : hrast rivijera-bijeli sjaj
 • Centar učeničke sobe je radni sto – mesto velikih otkrića i kreativnih ideja. Široka ploča stola biće pravo mjesto za učenje, a zgodna fioka i praktični ormarić savršeno su mjesto za školski pribor.

  231.00KM
 • Jeste li u procesu opremanja stana, kuće ili kancelarije? Upotpunite aranžman stilskim namještajem prirodnog izgleda iz naše kolekcije u kojem ne nedostaje oblika prilagođenih različitim funkcijama. A ovaj šarmantni duet hrasta i sive, omogućava mnoštvo mogućnosti, uz sudjelovanje šarenih dodataka.

  199.00KM
  sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
  Boja : sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
 • Moderna soba za mlade ne može propustiti stilski dodaci i praktičnu konstrukciju. Ovu ćete kreirati koristeći mogućnosti kolekcije Nuis. Impresivne sjajne fronte, ukrasna traka i duet bijele i hrastovine – ovo će raditi u svakoj fazi odrastanja. Uvjerite se sami!

  Radni sto – neodvojivi element svake kućne kancelarije i studentske sobe. 

  227.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Produžetak za sto kancelarijski sto/ radni sto  0044 je prijedlog za one koji trebaju proširiti svoj radni prostor. Minimalističke forme, napravljen je od visokokvalitetnih materijala.

  127.00KM
  grafit-zanatski hrast
  Boja : grafit-zanatski hrast
 • Minimalistički stol je recept za uredan i praktičan radni ili studijski prostor. Nudi funkcionalan gornji dio oslonjen na četiri masivne noge. Nedostatak ukrasa i ukrasa znači da namještaj ne opterećuje unutrašnjost, a ergonomske dimenzije i podesivi oblik omogućavaju vam da ga postavite bilo gdje u prostoriji. Radni sto se može postaviti ispod prozora, uza zid ili ispred njega.

  293.00KM
  grafit-zanatski hrast
  Boja : grafit-zanatski hrast
 • Ovaj estetski i univerzalni radni sto je  savršen komad namještaja za rad i učenje . Njegova velika prednost je  minimalistički dizajn koji će se uklopiti u gotovo svaki dizajn interijera. Najbolje izgleda u minimalističkim, modernim i klasičnim aranžmanima. Savršeno se uklapa u omladinsku sobu. Može stajati u uredima, servisnim mjestima, sobama za obuku. Lako se uklapa sa ostatkom vašeg dekora.

  136.00KM