Složi po:
Vidi:
 • Prilikom uređenja omladinske sobe od velike su važnosti jednostavnost oblika, visoka funkcionalnost i zadivljujuća estetika. Tinejdžeri su ti koji vole da istaknu svoj karakter, zbog čega će im se svidjeti originalni akcenti u namještaju. Regal koji će dobro funkcionirati kao kućna biblioteka, koja mora sadržavati školske lektire, rječnike i tekuću školsku lektiru. Na manjim policama možete složiti sitnice poput svijeća, keramičkih figurica ili nagrada osvojenih na brojnim takmičenjima.

  301.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Visoka i otvorena polica za knjige je mjesto za odlaganje i izlaganje. 3 praktične police će olakšati organizaciju dokumenata, a tu je i mjesto za sitnice – to je kompaktna fioka u donjem dijelu namještaja. Iskoristite mogućnosti stalka fokusirajući se na kutije za odlaganje i ukrasne predmete.

  213.00KM
  hrast rivijera-bijeli sjaj
  Boja : hrast rivijera-bijeli sjaj
 •  Tražite li mjesto za dječiju biblioteku? Otvorena polica za knjige kreirana je sa mišlju da pohrani udžbenike i ostale predmete. Na raspolaganju imate čak 5 praktičnih polica na koje se mogu smjestiti i ukrasne figurice.

  193.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Elegantne kolekcije će uključiti i liniju , koja će vam omogućiti da ukrasite omladinsku sobu, spavaću sobu i ured. Šta je izdvaja? Dvoboj boja hrasta i sive, jednostavnost oblika i jednako jednostavne ručke.

  233.00KM
  sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
  Boja : sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
 • Princip jednostavnosti dobro funkcionira u uređenju sobe za mlade. Ovaj bezvremenski, moderan namještaj, bez nepotrebnih ukrasa, čvrsta je osnova za šarene dodatke i promjenjive ukuse tinejdžera. Kolekcija koja će raditi savršeno, oduševljavajući svojim bojama, funkcionalnošću i stilom.

  239.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Da li vaše dijete prerasta šarene šare na zidu svoje sobe? Da li već neko vrijeme traži renoviranje u svom kraljevstvu? Krajnje je vrijeme da promijenite dekor i prilagodite ga trenutnim preferencijama tinejdžera. Kladite se na čvrstu i bezvremensku konstrukciju uz omladinsku kolekciju.

  336.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Čvrste ručke u boji starog gvožđa naglašavaju karakter kolekcije.

  – Polica za knjige sa dvoja vrata pruža mnoge mogućnosti uređenja. Iskoristite njegove mogućnosti u dnevnom boravku i sobi za mlade.

  407.00KM
  svijetli sibiju ariš-tamni hrast sonoma
  Boja : svijetli sibiju ariš-tamni hrast sonoma
 • Duboke police su idealne za odlaganje registratora i knjiga. Prostrana fioka omogućit će vam organiziranje uredskog ili školskog pribora, a ormarići na zaključavanje pomoći će vam da održite red.

  Visoku kvalitetu upotrebe osiguravaju brendirane vodilice i šarke , zahvaljujući kojima je zatvaranje ormara i ladica glatko, tiho i ravnomjerno. Namještaj ima 4 police, 3 ormarića i jednu fioku.

  435.00KM
  odličan hrast
  veliki hrast-crni hrast
  Boja : odličan hrast - veliki hrast-crni hrast
 • Otvorena polica za knjige jedan je od onih komada namještaja koji će vam omogućiti da izolirate sobu i unesete ugodnu atmosferu u unutrašnjost.

  Namještaj ne zauzima puno prostora na podu, a zahvaljujući visini i broju polica vrlo je prostran . Ormarić ima i praktičnu fioku u koju možete sakriti manje predmete.

  Poličar za knjige dostupan je u dvije boje: veliki hrast i veliki hrast/crni hrast .

  268.00KM
  odličan hrast
  veliki hrast-crni hrast
  Boja : odličan hrast - veliki hrast-crni hrast
 • Tražite li komad namještaja koji će vam pomoći da uredite vaše knjige i dokumente, a ujedno će oduševiti svojim izgledom? Ormarić za knjige odlikuje se prostranim interijerom i praktičnom konstrukcijom, zahvaljujući kojoj neke predmete možete izložiti na police, a neke sakriti u ormarće i ladice. Ravnomjerno i tiho zatvaranje fronti i nesmetanim. Ormarić je dostupan u dvije boje : veliki hrast i veliki hrast/crni hrast . Dobar je izbor za dnevni boravak, kućnu kancelariju ili sobu za tinejdžere. Komad namještaja je savršen i za uredske interijere.

   

  336.00KM
  odličan hrast
  veliki hrast-crni hrast
  Boja : odličan hrast - veliki hrast-crni hrast
 • U bezvremenskom uređenju dnevne sobe radiće njen neodvojivi element – polica za knjige. Ukrase ili knjigu možete izložiti na dvije elegantne police.

  348.00KM
  april hrast
  Boja : april hrast
 • Visoka polica za knjige je komad namještaja široke primjene. Radit će u bilo kojoj prostoriji kod kuće, od dnevne sobe, preko dječje sobe, do ureda ili kućne biblioteke. U svakom od ovih enterijera obezbediće veliki prostor za odlaganje stvari.

  441.00KM
  grafit-zanatski hrast
  Boja : grafit-zanatski hrast