Složi po:
Vidi:
 • Poličar je način da uredite svoju kancelariju i dnevni boravak. Otvorene police pružaju puno prostora za pohranu. Njihovu površinu možete koristiti kao kućnu biblioteku ili mjesto za izlaganje ukrasa.

  – Jedinstven izgled pruža impresivan furnir koji imitira strukturu i strukturu drveta . Ugodan efekat namještaja je zbog tople boje kestena.

  299.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • 328.00KM
  monastery oak/black oak
  Boja : monastery oak/black oak
 • Da li ste u procesu uređenja svoje dnevne sobe? Želite da bude u modernom stilu? Sa našom kolekcijom možete urediti interijer iz snova. Jednostavan stil namještaja i njegova visoka funkcionalnost dobro će funkcionisati u sobi za goste. Tražite li gotovo rješenje? Zidna jedinica je kompozicija sa prostorom za odlaganje i izlaganje.

  1,577.00KM
  bijela sjaj-bijela visoki sjaj
  Boja : bijela sjaj-bijela visoki sjaj
 • Skandinavski stil karakterizira uredan raspored, jednostavnost i funkcionalnost. Ako vam se sviđa estetika ovakvih interijera i želite tu atmosferu prenijeti u omladinsku sobu, hodnik ili spavaću sobu, ova kolekcija je savršeno rješenje. Polica ima sistem tihog zatvaranja koji omogućava tiho zatvaranje vrata . Ovo je posebno važno u spavaćoj sobi, odnosno mirnoj zoni koja treba da osigura ugodan san

  595.00KM
  grafit dabartisan
  svijetli sibir ariš-larico bor
  Boja : grafit dabartisan - svijetli sibir ariš-larico bor
 • Prilikom uređenja omladinske sobe od velike su važnosti jednostavnost oblika, visoka funkcionalnost i zadivljujuća estetika. Tinejdžeri su ti koji vole da istaknu svoj karakter, zbog čega će im se svidjeti originalni akcenti u namještaju. Regal koji će dobro funkcionirati kao kućna biblioteka, koja mora sadržavati školske lektire, rječnike i tekuću školsku lektiru. Na manjim policama možete složiti sitnice poput svijeća, keramičkih figurica ili nagrada osvojenih na brojnim takmičenjima.

  337.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Visoka i otvorena polica za knjige je mjesto za odlaganje i izlaganje. 3 praktične police će olakšati organizaciju dokumenata, a tu je i mjesto za sitnice – to je kompaktna fioka u donjem dijelu namještaja. Iskoristite mogućnosti stalka fokusirajući se na kutije za odlaganje i ukrasne predmete.

  238.00KM
  hrast rivijera-bijeli sjaj
  Boja : hrast rivijera-bijeli sjaj
 • Tražite li mjesto za dječiju biblioteku? Otvorena polica za knjige kreirana je sa mišlju da pohrani udžbenike i ostale predmete. Na raspolaganju imate čak 5 praktičnih polica na koje se mogu smjestiti i ukrasne figurice.

  220.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Elegantne kolekcije će uključiti i liniju , koja će vam omogućiti da ukrasite omladinsku sobu, spavaću sobu i ured. Šta je izdvaja? Dvoboj boja hrasta i sive, jednostavnost oblika i jednako jednostavne ručke.

  261.00KM
  sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
  Boja : sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
 • Princip jednostavnosti dobro funkcionira u uređenju sobe za mlade. Ovaj bezvremenski, moderan namještaj, bez nepotrebnih ukrasa, čvrsta je osnova za šarene dodatke i promjenjive ukuse tinejdžera. Kolekcija koja će raditi savršeno, oduševljavajući svojim bojama, funkcionalnošću i stilom.

  268.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Da li vaše dijete prerasta šarene šare na zidu svoje sobe? Da li već neko vrijeme traži renoviranje u svom kraljevstvu? Krajnje je vrijeme da promijenite dekor i prilagodite ga trenutnim preferencijama tinejdžera. Kladite se na čvrstu i bezvremensku konstrukciju uz omladinsku kolekciju.

  376.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Duboke police su idealne za odlaganje registratora i knjiga. Prostrana fioka omogućit će vam organiziranje uredskog ili školskog pribora, a ormarići na zaključavanje pomoći će vam da održite red.

  Visoku kvalitetu upotrebe osiguravaju brendirane vodilice i šarke , zahvaljujući kojima je zatvaranje ormara i ladica glatko, tiho i ravnomjerno. Namještaj ima 4 police, 3 ormarića i jednu fioku.

  487.00KM
  odličan hrast
  veliki hrast-crni hrast
  Boja : odličan hrast - veliki hrast-crni hrast
 • Otvorena polica za knjige jedan je od onih komada namještaja koji će vam omogućiti da izolirate sobu i unesete ugodnu atmosferu u unutrašnjost.

  Namještaj ne zauzima puno prostora na podu, a zahvaljujući visini i broju polica vrlo je prostran . Ormarić ima i praktičnu fioku u koju možete sakriti manje predmete.

  Poličar za knjige dostupan je u dvije boje: veliki hrast i veliki hrast/crni hrast .

  299.00KM
  odličan hrast
  veliki hrast-crni hrast
  Boja : odličan hrast - veliki hrast-crni hrast