Složi po:
Vidi:
 • Prilikom uređenja tinejdžerske sobe najvažnije je spojiti funkcionalnost sa izgledom koji će odgovarati ukusu mlade osobe. Jednostavnu organizaciju odloženih stvari osigurava dobro podijeljena unutrašnjost ormara na odjeljak sa šankom i odjeljak sa policama. Dodatni prostor stvaraju 2 ladice u koje možete odložiti donje rublje.

  601.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Kako praktično urediti unutrašnjost sobe? Maksimalno iskoristiti površinu. U pomoć dolazi i ugaoni ormar koji će stvoriti mjesto za odlaganje odjeće, posteljine ili kofera. Njihovu organizaciju olakšat će 4 police i šipka za vješalice. Donji dio ormara je savršeno mjesto za ruksak.

  466.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Skladištenje u dnevnoj ili dječijioj sobi može biti problematično. Vitrine su odlične kao vitrine, ali često nemamo dovoljno prostora za garderobu. Rješenje je post stalak , gdje možete pohraniti sve artikle.

  263.00KM
  sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
  Boja : sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
 • Zatvorena polica za knjige je praktičan komad opreme. Iza pune prednje strane naći ćete 3 police koje će vam olakšati organizaciju stvari. Ladica u donjem dijelu zatvorene police za knjige je mjesto za sitnice.

  290.00KM
  hrast rivijera-bijeli sjaj
  Boja : hrast rivijera-bijeli sjaj
 • Ormar u spavaćoj sobi ili u garderobi? Ormar će raditi na svakom mjestu. Praktična polica i šipka za vješalice će se pokazati korisnim u spremanju i organiziranju odjeće .

  328.00KM
  hrast rivijera-bijeli sjaj
  Boja : hrast rivijera-bijeli sjaj
 • Moderna linija omladinskog namještaja bazira se na jednostavnim oblicima i neutralnim bojama.

  – Uski ormar savršen je element malih interijera, koji će vam pomoći da praktično upravljate prostorom. Možete koristiti gornju policu i šipku za vješalice. U donjem dijelu ormara naći će se mjesto za ruksak ili kutije za igračke.

  274.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Postavite ormar za knjige sa radnim stolom i ostalim elementima iz naše kolekcije, stvarajući koherentan raspored dječje sobe kojoj je potrebno mjesto za učenje, igru ​​i odmor.

  413.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Jednostavne forme, neutralne boje i funkcionalnost odlike su namještaja iz naše kolekcije, koja je održana u modernom stilu.

  – U dječijoj sobi mora biti prisutna prostran garderober u koji će stati svakodnevna odjeća i školska uniforma. Široka gornja polica i šipka za vješalice pomoći će da stvari budu u redu . Sezonska odjeća se može sakriti u kontejnere i staviti na dno ormara.

  377.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Zahvaljujući prostranom ugaonom ormaru, lako možete organizirati odjeću vašeg djeteta. U tu svrhu koristite 5 praktičnih polica i šipku za vješalice .

  – Prednji dio ormara izrađen je u 3 boje: bijeli sjaj, kultna bukva i svijetlo siva . Njegov okvir je tijelo u prirodnoj nijansi kultne bukve .

  – Jednostavna svijetlo siva letvica služi kao ručka , što osigurava udobno korištenje namještaja svaki dan.

  452.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Ovaj model je izuzetan po tome što se po Vašem zahtjevu može sastojati ili samo od polica, ili u osnovi imati završnu šipku za kačenje odjeće na vješalice, a postoji samo jedna polica, na vrhu. I šipka i tri police se isporučuju u kompletu – moguće su dvije opcije montaže.

  461.00KM
 • 1,041.00KM
  white/wotan oak/white gloss
  Boja : white/wotan oak/white gloss
 • Prostrani ormar sa dvoja vrata će vam omogućiti da pohranite sve što vam je potrebno. U širokom prostoru naći ćete šinu za vješalice i zgodnu gornju policu , zahvaljujući kojoj možete odložiti svoju odjeću. Praktična ladica će vam omogućiti da dobro iskoristite donji dio namještaja. U njega pohranite stvari koje želite da uvijek imate pri ruci.

  – Namještaj je izrađen od hrastovine Waterford sa jasnim zrnom, što naglašava karakter namještaja.

  599.00KM
  waterford hrast
  white/wotan oak/white gloss
  Boja : waterford hrast - white/wotan oak/white gloss