Složi po:
Vidi:
 • Ova visoka komoda je odličan izbor za upotpunjavanje Vašeg doma. Moderan i elegantan dizajn u kombinaciji tamno sive i boje hrasta uklopit će se u svaki stil uređenja i dodati posebnu notu. Komoda je izrađena od kvalitetnog drvnog materijala koji će osigurati izdržljivost i dugotrajnost.

  605.00KM
 • Komoda bezvremenskog dizajna.

  • Mogućnost izrade u boji starog hrtasta, bijela i crna boja.
  • Izrada po mjeri.
  879.00KM
 • Komoda koja će vas iznenaditi svojom funkcionalnošću. Na raspolaganju su Vam 4 prostrane fioke od kojih se u gornjoj nalazi organizator za nakit . Ova opcija će se sigurno svidjeti svim damama koje imaju problema sa pospremanjem sitnica.

   Neutralna boja sjajne bijele savršeno se slaže sa elementima u toploj boji hrasta nagano .

  297.00KM
 • Komoda je provjereno mjesto za odlaganje bilo kojeg proizvoda. Unutrašnjost namještaja sastoji se od tri prostrane police i zgodne ladice za sitnice.

  – Možete postaviti ukrasne predmete i porodične fotografije na široku ploču , stvarajući ugodnu i domaću atmosferu.

  – Karakteristike furnira ovog sistema savršeno odražavaju karakter i strukturu zrna sirovog drveta . Ugodan efekat namještaja je zbog tople boje kestena.

  421.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Komoda je savršeno mjesto za odlaganje i organiziranje svakodnevnih stvari. Funkcionalni prostor za razvoj stvara pet praktičnih ladica u koje će se smjestiti sav potreban pribor.

  – Kompaktne dimenzije komode omogućavaju lako postavljanje u prostorije sa malom površinom.

  318.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Prostrana komoda stvara praktičan prostor za odlaganje. Osam funkcionalnih ladica pomoći će vam da podijelite pohranjene predmete ovisno o vašim potrebama. Od sada će sortiranje peškira, stolnjaka i odeće biti još lakše.

  569.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Ugaona komoda biti će savršena za malu sobu i praktično će iskoristiti ugao koji je težak za korišćenje. Praktičan prostor za odlaganje kreiraju unutrašnja polica i praktična ladica u koju će se smjestiti neophodni dodaci.

  – Karakteristike furnira ovog sistema savršeno odražavaju karakter i strukturu zrna sirovog drveta . Ugodan efekat namještaja je zbog tople boje kestena.

  289.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Komoda će vam olakšati organiziranje praktičnih predmeta koje vrijedi imati u dnevnoj sobi, blagovaonici ili spavaćoj sobi. Prostrana unutrašnjost skladišta sastoji se od pet ladica (uključujući dvije manje) koje pomažu da stvari budu organizirane i razvrstane ovisno o vašim potrebama.

  381.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Komoda je savršen organizator u koji možete pohraniti ono što želite da uvijek imate pri ruci. Funkcionalni prostor za razvoj stvaraju dvije zgodne ladice i prostrana polica.

  Bezvremenski karakter stvaraju izrezbareni postolji i frontovi kao i originalne ručke za nakit koji će privući pažnju i povećati prestiž prostorije.

  – Udobnost upotrebe garantuju brendirane šarke , koje dodatno omogućavaju precizno podešavanje frontova u tri ravni.

  313.00KM
  CHESNUT
  Boja : CHESNUT
 • Osim njenog modernog dizajna koji je uočljiv na prvi pogled, izrazito je prostrana što olakšava organizaciju i spremanje stvari. Izrađena je od masivnog drveta hrasta s lakiranom površinom koja daje dozu elegancije. Zahvaljujući kombinaciji bijele boje i boje hrasta lako se kombinira u bilo koji stil uređenja. Iza dvojih klasičnih vrata, koja sadrže sustav mekog zatvaranja, nalaze se 4 podesive police, debljine cca 15 mm i maksimalne nosivosti do cca 15 kg. U sredini se nalaze 4 praktične ladice koje će Vam pomoći u organizaciji stvari.

  753.00KM
 • Oplemenite izgled svog doma s jednostavnim dodacima koji omogućuju da Vaš dom postane praktičan i funkcionalan. Komoda je izrađena od kvalitetnog drvnog materijala koji je lakiran kako bi osigurao njegovu dugotrajnost i izdržljivost. Komoda sadrži 4 ladice te 2 police koje se nalaze iza klasičnih vrata i nude puno prostora za pohranu raznovrsnih sitnica.

  726.00KM
 • Dnevni boravak ima reprezentativnu funkciju. Pokazuje dobar ukus domaćice, daje uvid u stil ostatka stana i postaje mjesto susreta sa najmilijima. Moderna kolekcija oduševit će vas svojom jednostavnošću oblika, sjajnim frontama i kontrastnim bijelim i crnim bojama, stvarajući elegantan dizajn dnevne sobe.

  579.00KM
  bijela sjaj-bijela visoki sjaj
  Boja : bijela sjaj-bijela visoki sjaj