Složi po:
Vidi:
 •  

  Jastuk izrađen je od 100% prirodnih materijala.

  Prednosti i karakteristike jastuka:

  • jedinstven proizvod na tržištu sa vrhunskom završnom obradom,
  • struktura od 100% prirodnih materijala,
  • vanjska periva pamučna navlaka štepana vunom sa patent zatvaračem,
  • unutrašnja navlaka na bazi pamučnih vlakana,
  • punjen najfinijom čistom WOOLMARK novom vunom za vrhunski ugođaj spavanja,
  • prilagodljiv – moguće regulirati visinu,
  • dostupan u dimenziji 70x50cm.

   

  Čini ga vanjska periva 100% pamučna navlaka sa patent zatvaračem unutar koje se nalazi dodatna navlaka također na bazi pamučnih vlakana, punjena najfinijom  vunom za vrhunski ugođaj spavanja.

  Vuna balansira vlažnost, savršeno je udobna dok će pamučna vanjska obloga osigurati neometano disanje kože lica i učiniti ovaj jastuk nezaobilaznim dijelom Vaše spavaće sobe. Jastuk je prilagodljiv te je moguće regulirati visinu jastuka.

  77.00KM
  Duzina x sirina : 70X50
 •  Jastuk koji je punjenjen od organskih bambus vlakana u kombinaciji sa pamučnim platnima je odgovor na Vaše potrebe za zdravim okruženjem spavanja. Kombinacija materijala od kojih je izrađen svrstava ovaj proizvod u PREMIUM segment kolekcije.

  Čini ga vanjska, periva navlaka sa patent  zatvaračem  unutar koje se nalazi dodatna navlaka na bazi  100% pamučnih vlakana punjena mješavinom bambus i microgel vlakana  za vrhunski ugođaj spavanja i kvalitetan san. Jastuk je prilagodljiv te je moguće regulirati visinu jastuka te udovoljiti vlastitim anatomskim zahtjevima spavanja.
  Preporučuje se osobama  sklonim znojenju.

  ORGANIC Bamboo, prirodno, organsko vlakno dobiveno iz stabla bambusa. Bambus je 100% prirodan materijal jer za uzgoj nisu potrebna umjetna gnojiva niti agrohemikalije.

  66.00KM
  Duzina x sirina : 70X50
 • Anatomski jastuk proizveden od termoaktivne memory pjene sa praktičnom i perivom jastučnicom za svakodnevnu upotrebu. Unutrašnja jezgra ovog jastuka se prilagođava obliku Vaše glave i vrata te je pogodna za osobe koje preferiraju niže jastuke. Memory pjena je profilirana zračnim kanalićima zaduženim za cirkulaciju zraka i spriječavanje znojenje.

  Antialergijska, periva jastučnica je tretirana mikrokapsulama maslinovog ulja, Olivoil® tretmanom i obogaćena prozračnom 3D tkaninom koja omogućava lakše strujanje zraka i manje zadržavanje vlage unutar jastuka.

  69.00KM
  Duzina x sirina : 70X40
 • Jedan od najatraktivnijih proizvoda iz ponude. Rezultat je nastojanja da se u klasičnoj formi jastuka ponudi proizvod na bazi memory pjene sa anatomskim efektom prilagođavanja individualnoj konturi tijela. Ovaj jastuk je pogodan naročito za one koji imaju probleme sa odabirom odgovarajućeg jastuka u smislu visine jastuka jer jednostavnim oduzimanjem i dodavanjem mljevene memory pahuljice jastuka svaki korisnik može prilagoditi sebi visinu istog.

  Antialergijska jastučnica ovog jastuka spriječava prolazak grinja i bakterija unutar jastuka te onemogućava njihovo razvijanje na samoj jastučnici. Radi lakšeg strujanja zraka unutar jastuka dodana je i 3D ozračna traka koja garantira lakši protok zraka i disanje jastuka.
  59.00KM
  Duzina x sirina : 65X50
 • Jastuk od vune je klasični jastuk sa vanjskom navlakom od 100%-tnog pamučnog platna, proštepanom vunenim slojem sa unutrašnjom navlakom punjenom mekanom silikonskom kuglicom. Vuna, kao prirodni izolator ima svojstvo regulacije temperature spavanja. Periva navlaka na 40°C sa patent zatvaračem garantira vrhunski higijenski ambijent spavanja.

  35.00KM42.00KM
  Duzina x sirina : 65X50 - 75X60
 • Jastukod pamuka je klasični jastuk sa vanjskom navlakom od 100%-tnog pamučnog platna, proštepanom, također, čistim pamučnim slojem sa unutrašnjom navlakom punjenom mekanom silikonskom kuglicom. Periva navlaka na 40°C sa patent zatvaračem garantira vrhunski higijenski ambijent spavanja. Ukoliko preferirate jastuke u klasičnoj formi, jastuk od pamuka je pravi izbor za Vas. Ovaj jastuk nudimo u dvije dimenzije 65×50 i 75×60.

  35.00KM42.00KM
  Duzina x sirina : 65X50 - 75X60
 • Ovaj jastuk je proizveden od kvalitetne pamučne navlake proštepane slojem 100 gramskog poliesterskog vlakna radi povećanja udobnosti prilikom spavanja. Jastučnicu ovog jastuka možete prati nakon što se pažljivo punjenje jastuka izvadi i odloži za vrijeme trajanja pranja i sušenja jastučnice. Jastučnicu je moguće prati na temperaturi od 40°C.

  31.00KM37.00KM
  Duzina x sirina : 65X50 - 75X60