Složi po:
Vidi:
 • Umetak za garderobu za oramr 0204

  Panel sa vješalicom i policama . Zahvaljujući tome, promijenit ćete unutrašnjost svog ormara, čineći ga funkcionalnijim. Na raspolaganju imate šinu za odjeću i 3 praktične police.

 • Ormar iz naše kolekcije koji privlači pažnju okvirima na prednjim stranama, snažnim ručkama, jednostavnim stilom i jarkim bojama. Zahvaljujući mnoštvu oblika, omogućit će vam uređenje dnevnog boravka i hodnika. Odaberite ga i kada ove dvije sobe nemaju jasnu granicu – uredit ćete ih na koherentan način. Ormar je idealno mjesto za odjeću kao što su jakne, kaputi i jakne, kao i dodatke poput šešira, šalova i šešira. Na raspolaganju imate gornju policu i široku šipku za vješalice.

  390.00KM
  bijeli Andersenov bor/Unuk hrast
  Boja : bijeli Andersenov bor/Unuk hrast
 • Mogućnost izrade u različitim bojama.

  2,464.00KM
 • Prilikom uređenja tinejdžerske sobe najvažnije je spojiti funkcionalnost sa izgledom koji će odgovarati ukusu mlade osobe. Jednostavnu organizaciju odloženih stvari osigurava dobro podijeljena unutrašnjost ormara na odjeljak sa šankom i odjeljak sa policama. Dodatni prostor stvaraju 2 ladice u koje možete odložiti donje rublje.

  537.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Kako praktično urediti unutrašnjost sobe? Maksimalno iskoristiti površinu. U pomoć dolazi i ugaoni ormar koji će stvoriti mjesto za odlaganje odjeće, posteljine ili kofera. Njihovu organizaciju olakšat će 4 police i šipka za vješalice. Donji dio ormara je savršeno mjesto za ruksak.

  417.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Zahvaljujući prostranom ugaonom ormaru, lako možete organizirati odjeću vašeg djeteta. U tu svrhu koristite 5 praktičnih polica i šipku za vješalice .

  – Prednji dio ormara izrađen je u 3 boje: bijeli sjaj, kultna bukva i svijetlo siva . Njegov okvir je tijelo u prirodnoj nijansi kultne bukve .

  – Jednostavna svijetlo siva letvica služi kao ručka , što osigurava udobno korištenje namještaja svaki dan.

  404.00KM
  kultna bukva-bijeli sjaj-siva
  Boja : kultna bukva-bijeli sjaj-siva
 • Teško je zamisliti elegantnu zgradu bez prostranog ormara. Ormar ima praktično podijeljenu unutrašnjost, zbog čega je tako koristan i praktičan. Cijenit će ga i djeca i odrasli, što ga čini univerzalnim. Ormar možete postaviti u hodnik, spavaću sobu, tinejdžersku ili dnevnu sobu. Kombinacijom sa ostalim elementima kolekcije stvorićete jedinstven i funkcionalan aranžman svake prostorije.

  368.00KM
  sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
  Boja : sivi volfram / San Remo hrast svjetlo
 • 420.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Uređujete li dječju sobu? Vrijeme je da pripremite interijer koji će biti bezvremenska baza za promjenjive trendove koje tinejdžeri slijede. Omladinska soba je ostava za igračke, društvene igre, odjeću i udžbenike.

  435.00KM
  wotan hrast-bijeli sjaj
  Boja : wotan hrast-bijeli sjaj
 • Prostrani ormar će biti savršen za odlaganje odjeće i dodataka. Mogu se slobodno urediti dva odvojena prostora . Opciono su dostupne dvije praktične šipke za vješalice i mjesto za montažu polica. Na raspolaganju vam je široka fioka – savršeno mjesto za šalove, kapu i organizator s kravatama.

  Prednosti proizvoda: lakirana površina, laminat sa povećanom otpornošću na ogrebotine, ravnomerno i tiho zatvaranje frontova, otvaranje fronta bez ručke

  624.00KM
  bijela/hrast minerva/bijeli sjaj
  Boja : bijela/hrast minerva/bijeli sjaj
 • Ormar sa 3 vrata je jednostavan način za odlaganje vaše odjeće i dodataka. Na raspolaganju imate šipku za vješalice i pet praktičnih polica . Donji dio ormara opremljen je sa tri ladice koje će olakšati organizaciju donjeg rublja i dodataka.

  1,017.00KM
  svijetli sibiju ariš-tamni hrast sonoma
  Boja : svijetli sibiju ariš-tamni hrast sonoma
 • Za mnoge ljude dom je prostor gdje se odmaraju i pune baterije. Zbog toga je toliko važno održavati sklad između stila i funkcionalnosti u njegovom rasporedu. Prostrani ormar s troja vrata pomoći će vam da sve organizirate, i spremite sve potrebne stvari.

  Sastav ormara (Uključeno u cijenu):

  • 271X210: 3 police (90cm), 3 šipke
  • 226X210: 2 police (112.5cm), 2 šipke

  Ako vam je potrebno još dodatnog prostora za odlaganje, opremu svog ormara možete promijeniti kupovinom polica i ladica koje su dodatna opcija (NA UPIT).

  934.00KM1,188.00KM
  226
  271
  Širina : 226 - 271