Napomena: Svi elementi se mogu kupiti zasebno.

Složi po:
Vidi:
 • Nostalgičnost prošlih vremena bila nam je inspiracija u kreiranju, a tipovi kuhinja koje vam predlažemo, rezultat su naše namjere i pokušaja da oživimo sjećanja. Sjećanja na vremena u kojima su se jela neka danas već pomalo arhaična jela i kada je svaki obrok predstavljao malu životnu radost, a priča o njima ostala živjeti do današnjih dana. Upravo zato smo se trudili da svaki detalj ima svoju malu priču koja će možda ostati nekim budućim generacijama, priču koju ćete Vi stvarati u rustičnim kuhinjama iz naše kolekcije.

  *CIJENA: Cijena kuhinja je individualna i zavisi od mnogo elemenata. Istaknuta cijena je  okvirno po metru.

  *IZRADA PO MJERI

  *DOSTAVA I MONTAŽA PO DOGOVORU.

 • Kuhinje od medijapana Tesla d.o.o.izrađuju se u kombinaciji medijapan-iveral, pri čemu se kuhinjski frontovi (krila) izrađuju od medijapana, dok se iveral koristi za izradu korpusa kuhinje. U određenim slučajevima, a po želji klijenta određene vidljive površine se takođe izrađuju ili oblažu medijapanom (bočne vidljive stranice, donje vidljive stranice visećih elemenata i sl.) što se dodatno uračunava u cijenu kuhinje. Medijapanska krila mogu se lakirati, plastificirati ili furnirati. Kao najbolja verzija kuhinja od medijapana izdvajaju se kuhinje od lakiranog medijapana visokog sjaja. 

  *CIJENA: Cijena kuhinja je individualna i zavisi od mnogo elemenata. Istaknuta cijena je  okvirno po metru.

  *IZRADA PO MJERI

  *DOSTAVA I MONTAŽA PO DOGOVORU.

   

 • Jedna alternativa MDF-u lakiranom u visoki sjaj može biti akril. Akrilni sloj se može nanijeti na ivericu ili medijapan. Obično se debljina akrilnog sloja kreće od 1 pa do 2 mm. Akril djeluje sjajnije tj. više kao ogledalo u usporedbi s MDF-om lakiranim u visoki sjaj. “Mana” mu je što ga treba kantovati, najčešće akrilnom trakom. Ti kantovi nisu jako uočljivi, ali zahtjevnijim osobama kojima kantovanje nije opcija se možda neće svidjeti. Prednosti akrila su što je otporniji na mehaničke uticaje nego lakirani MDF i ako i dođe do oštećenja površine, to se može ispolirati. Još jedna prednost je i cijena koja je prilično jeftinija nego medijapan lakirani u visoki sjaj.

  *CIJENA: Cijena kuhinja je individualna i zavisi od mnogo elemenata. Istaknuta cijena je  okvirno po metru.

  *IZRADA PO MJERI

  *DOSTAVA I MONTAŽA PO DOGOVORU.

 • Barska stolica se može raditi u različitim bojama štofa.

  205.00KM
  • Plinski mehanizam za podizanje i spuštanje.
  168.00KM
  Bijela
  Crna
  Boja : Bijela - Crna
 • Unesite u svoj dom retro šarm! Barska stolica neuobičajenog dizajna. Sjedište crne boje u obliku školjke vješto je kombinirano s drvenim nogicama i metalnim okovima te Vas poziva da se udobno smjestite i provedete ugodno vrijeme s prijateljima. Nosivost do 120 kg.

  196.00KM
 • Savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i funkcionalnosti.  Izrađena je od kombinacije željezne konstrukcije u crnoj boji i sjedišta izrađenog od umjetne kože u zelenoj boji. Maksimalna nosivost stolice je do cca 120 kg. Osim što je podesiva po visini pomoću plinskog podizača, sadrži i okretno sjedište za 360°. Sve ove komponente ovoj barskoj stolici osiguravaju privlačan i luksuzan izgled. Omogućite si ovu modernu stolicu s kojom ćete uživati u udobnosti svoga doma.

  249.00KM