Napomena: Svi artikli se mogu kupiti zasebno.

Složi po:
Vidi:
 • Vitrina iz ove kolekcije je jedna od najneobičnijih ormara koje ćete pronaći u svom domu ili uredu. Model je veoma popularan među našim kupcima. Najčešće se koristi za čuvanje prekrasnih kompleta i čaša, uramljenih fotografija, kao i pehara i nagrada, predmeta iz kolekcije.

  731.00KM768.00KM
  bez LED rasvjete
  sa LED rasvjetom
  Rasvjeta : bez LED rasvjete - sa LED rasvjetom
 • Neobično originalan i elegantan noćni ormarić s pozadinskim osvjetljenjem stvorit će jedinstvenu atmosferu. Asimetrično smješteno na vratima, staklo u vitrini je kaljeno. Iza njega su dvije police koje se mogu ukloniti (staklo i iverica) koje stvaraju tri niše za izlaganje vaših omiljenih knjiga, posuđa i dekora.
  U donjem dijelu ormarića, iza krilnih vrata sa lijeve strane sakriven je mali, gotovo kvadratni prostor, a na desnoj strani su izvučene dvije ladice na kugličnim vodilicama.

  664.00KM690.00KM
  bez LED rasvjete
  sa LED rasvjetom
  Rasvjeta : bez LED rasvjete - sa LED rasvjetom
 • Komoda sa troja vrata – moderno rješenje za klasične zadatke
  Jednostavan i moderan ormarić sa krilnim vratima koristit će se i kod kuće i u kancelariji. Strogi grafit u kombinaciji sa svijetlim hrastom čini model svestranim. Ormar je prostran i pomoći će vam da smjestite mnogo korisnih stvari ili papira.

  452.00KM
 • Njegova visina je na vrhu standarda (78 cm), što pomaže da leđa držite uspravno. Vrlo važna vještina, posebno za studente. Takav stol savršeno će se uklopiti u dječji i omladinski interijer ali i kancelarije zahvaljujući diskretnim i elegantnim dizajnerskim rješenjima.

  405.00KM
  Boja : bijela sjaj-hrast natur
 • Sa minimalnim skupom komponenti, ovaj stol idealan je za pronalaženje samo najpotrebnijih stvari u korištenom prostoru.

  248.00KM
  Boja : bijela sjaj-hrast natur
 • Ormarić sa policama može poslužiti i u dnevnom boravku,kancelariji,  dječjoj sobi kao polica za garderobu ili ostava.

  664.00KM
  Boja : bijela sjaj-hrast natur