Napomena: Svaki artikal se može kupiti zasebno.

Složi po:
Vidi:
 • Klub sto se može raditi u različitim bojama i dimenzijama.

  668.00KM
 • Komoda koja je spoj kombinacije ravnih linija i boja. Detalj u vidu kože u boji i završna obrada na frontovima koja se skriva i otkriva kao dragocjen estetski detalj zajedno sa osnovnim linijama predstavlja izraz vještih ruka majstora koji tako prestvaljaju svoju ljubav prema drvetu.

   

  1,271.00KM
 • Elegantna i prefinjena. Zahvaljujući velikom prostoru za odlaganje, i kombinaciji drveta i kože pogodna je kako za poslovne prostore tako i za svaki dom. Komoda se po vašem izboru može uraditi u širokom spektru boja, a nudi i mogućnost oblaganje frontova u koži, također po vašem odabiru.

   

  1,612.00KM
 • Obogatite svoju spavaću sobu ili dnevni boravak izražajnim i praktičnim komadom nameštaja. Noćnik-komoda izrađen od visokokvalitetnog hrastovog drveta oplemeniće svaku spavaću sobu i doprinijeti funkcinalnosti i komforu koji želite da postignete. Visoke metalne nogice podvlače elegantan i prefinjen izgled noćnika Omnia lux, koji se savršeno kombinuje sa komodama iz istoimene kolekcije.

  852.00KM
 • Zanimljiva kombinacija materijala sa posebnim šarmom nudi estetske kontraste. Ovaj model zadivljuje jasnim, upečatljivim formama i sofisticiranim pojedinačnim detaljima. Posebno su atraktivni dielovi od grebanog drveta koji pružaju uzbudljiv izgled. Može se kombinovati u različitim stilovima opremanja.

  1,402.00KM
 • Zanimljiva kombinacija materijala sa posebnim šarmom nudi estetske kontraste. Ovaj model zadivljuje jasnim, upečatljivim formama i sofisticiranim pojedinačnim detaljima. Posebno su atraktivni dielovi od grebanog drveta koji pružaju uzbudljiv izgled. Komoda se može kombinovati u različitim stilovima opremanja.

  2,359.00KM
 • Upečatljiva i autentična površinska struktura i obrada frontova komode, čini je vizuelno privlačnom i funkcionalnom. Zahvaljujući velikom prostoru za odlaganje idealna je za prostore različitih namjena, a prije svega za dnevni prostor. Komoda se po vašem izboru može uraditi u širokom spektru boja, a nudi i mogućnost oblaganje frontova u koži, kao grebenog drveta,  također po vašem odabiru.

  2,199.00KM
 • Komoda sa elementima od masiva hrasta, sa efektom grebanog drveta impresionira svojim izgledom. Istovremeno je vizuelno privlačna i praktična, jer ima veliki prostor za odlaganje stvari. Komoda ima četiri fronta, bojena po vašem izboru. Odlična kombinacija modernih, čistih linija, harmoničnih detalja i prirodnog šarma. Komoda se po vašem izboru može uraditi u širokom spektru boja, a nudi i mogućnost oblaganje frontova u koži, također po vašem odabiru.

   

  2,215.00KM