Napomena: Svi elementi se mogu kupiti zasebno.

Složi po:
Vidi:
 • Prilikom uređenja omladinske sobe od velike su važnosti jednostavnost oblika, visoka funkcionalnost i zadivljujuća estetika. Tinejdžeri su ti koji vole da istaknu svoj karakter, zbog čega će im se svidjeti originalni akcenti u namještaju. Regal koji će dobro funkcionirati kao kućna biblioteka, koja mora sadržavati školske lektire, rječnike i tekuću školsku lektiru. Na manjim policama možete složiti sitnice poput svijeća, keramičkih figurica ili nagrada osvojenih na brojnim takmičenjima.

  356.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Osnova omladinske sobe je prigušena, funkcionalna konstrukcija, koja se može razbiti šarenim dodacima. Noćni ormarić može se postaviti blizu kreveta, tada će biti savršeno mjesto za budilnik, noćnu lampu, lijekove, kao i knjigu koju čitate uz jastuk. Postavljanjem blizu radnog stola dobijate dodatni prostor za odlaganje, a na sto možete staviti malu saksiju, odložiti ruksak ili torbu.

  177.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Da li vaše dijete raste kao korov i traži promjenu uređenja sobe za mlađi? Obimna naša kolekcija ispunit će očekivanja i najzahtjevnijih tinejdžera. Potkrovlje i moderni aranžmani savršena su pozadina za jednostavne blokove, originalne akcente i prigušene boje.

  Raditi domaće zadatke, učiti svakodnevno, pripremati projekte, slikati iz hobija i zabavljati se za kompjuterom – sve se to dešava za radnim stolom .

  314.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • krevet stvara mjesto za odmor djeteta i tinejdžera, zahvaljujući prostoru za spavanje 90×200 cm . Koje su prednosti kreveta za mlade ? Uzglavlje, koje štiti zid od prljavštine, takođe je dobra podrška za leđa tokom večernjeg učenja ili čitanja knjige.

  281.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Ladica za krevet je savršeno mjesto za posteljinu, jorgane, igračke, društvene igre ili sezonsku odjeću. Lako skidanje osiguravaju valjci na kojima je zasnovan i ručka pomoću koje se može povući i izvući ispod kreveta. 

  150.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Prilikom uređenja tinejdžerske sobe najvažnije je spojiti funkcionalnost sa izgledom koji će odgovarati ukusu mlade osobe. Jednostavnu organizaciju odloženih stvari osigurava dobro podijeljena unutrašnjost ormara na odjeljak sa šankom i odjeljak sa policama. Dodatni prostor stvaraju 2 ladice u koje možete odložiti donje rublje.

  589.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Kako praktično urediti unutrašnjost sobe? Maksimalno iskoristiti površinu. U pomoć dolazi i ugaoni ormar koji će stvoriti mjesto za odlaganje odjeće, posteljine ili kofera. Njihovu organizaciju olakšat će 4 police i šipka za vješalice. Donji dio ormara je savršeno mjesto za ruksak.

  449.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash
 • Potkrovlje ili možda moderno…? Ne možete odlučiti koji će stil vladati u tinejdžerskoj sobi? Namještaja iz naše kolekcije za mlade riješit će ovaj problem – zahvaljujući jednostavnim oblicima i dekorativnim aplikacijama, uklapa se u oba stila. Stil je već odabran, sada je vrijeme da se fokusiramo na funkcionalnost namještaja.

  331.00KM
  belarus-ash
  Boja : belarus-ash