Sale

2,228.00KM

Na stanju
Opis proizvoda

Vaša dnevna soba je mjesto odmora nakon posla i kućanskih poslova, pa je vrijedno staviti u svoje srce udoban ugao. Sjedalo opremljeno valovitim oprugama pruža vam visoku udobnost odmora. Optimalna potpora za leđa daje pravougli oblik zadnjih jastuka, koji se dodatno podupiru valjkom. Sistem džepnog punjenja zadnjih jastuka odgovoran je za ergonomsku prilagodbu tijela, što će vam omogućiti da uživate u udobnosti. Široki nasloni za ruke s ravnom površinom bit će optimalna potpora ruku.

Ukrasna polica sa spektakularnom završnom obradom savršena je za knjige, daljinski upravljač ili telefon. Suptilno skrivena u naslonu za ruke, otvorena i pokretna polica može poslužiti kao stol, ali i kao baza za laptop ili stol. Mislite li da su to sve funkcionalnosti? Klizna stanica za spajanje:3 komada 220V utičnica i 2x USB utičnice omogućit će vam punjenje telefona ili laptopa bez ustajanja iz udobnog ugla. Ugao je dostupan u lijevoj i desnoj verziji.

 

Karakteristike proizvoda
Dimenzije L-forme277x213 cm
Visina85 cm
Dubina98 cm
Težina153 kg
MaterijalŠtof, pjena, valovite opruge,silikonske kuglice, drvo
Prosječno vrijeme isporuke10-35 dana
DodaciUklučeno u cijenu: Sklopivi sto; Priključni sto; Dodatni prostor u naslonu za ruke Klizna stanica za spajanje: 3 utičnice 220V, 2 USB utičnice
PorijekloEvropa

Vrijeme isporuke može biti manje od navedenog. Nakon narudžbe ćemo vas putem emaila informisati o datumu isporuke.

Obavezno odaberite svojstvo:

Napomena: Svojstvo može biti boja ili materijal (koža, štof i sl.).

Dodatne informacije

Težina 153 kg
Dimenzije 85 × 277 × 213 cm