Napomena: Svi elementi se mogu kupiti posebno.

Složi po:
Vidi:
 • Planirate da opremite svoju dnevnu sobu, a ne znate u kom pravcu da krenete? Možete kreirati moderan aranžman sa našom kolekcijom, koja impresionira sjajnim frontovima i elegantnim, debelim vrhovima.

  TV ormarić – nekada neodvojiva osnova za TV, danas više njegov okvir i mjesto izlaganja. Pogotovo ako imate na raspolaganju široku radnu ploču.

  TV ormarić dimenzija 140 x 51 cm može se slobodno postaviti. Koristite:

  – 2 otvorena prostora, idealna za DVD kolekciju ili ravni zvučnik,

  – prostran ormar za kablove, retko korišćenu audio ili video opremu.

  Za udobno korištenje namještaja nesumnjivo su zaslužne šarke sa sistemom mekog zatvaranja.

  354.00KM
 • 623.00KM642.00KM
  bez LED rasvjete
  sa LED rasvjetom
  Rasvjeta : bez LED rasvjete - sa LED rasvjetom
 • Dnevna soba je mjesto gdje često ugošćujete najmilije, ali i opuštate svaki dan.

  Šta se krije unutar vitrine 58,5 x 199 cm ?

  – 3 staklene police skrivene iza staklene prednje strane, savršene za naočare ili fotografije,

  – 2 police od daske – idealne za teže predmete, npr. knjige ili boce vina.

  Šarke s tihom kućom povećavaju udobnost svakodnevnog korištenja namještaja.

  Nemoguće je odvojiti pogled od ovih sjajnih, lakiranih frontova u bijelom ogledalu i radnih ploča od zanatskog hrasta . Ova kombinacija će uljepšati unutrašnjost i optički je povećati. Tamno, zadimljeno staklo u antisol boji i LED rasvjeta koja štedi energiju ispod vrha daju mu jedinstven karakter.

  Opciono dostupna LED rasvjeta koja štedi energiju će naglasiti sadržaj vitrine na staklenim policama.

  548.00KM575.00KM
  bez LED rasvjete
  sa LED rasvjetom
  Rasvjeta : bez LED rasvjete - sa LED rasvjetom
 • Jeste li u procesu renoviranja? Krajnje je vrijeme da odaberete namještaj za moderan dnevni boravak. Pogledajte kolekciju  koja impresionira glatkim frontovima sa ogledalom i vrhovima od hrastovine, te brendiranim dodacima sa sistemom mekog zatvaranja.

  596.00KM
 • Tražite mjesto za pohranu? Ormarić za knjige   je idealno skladište za medicinske dokumente, račune, ali ga možete tretirati i kao šank i puniti ga suhim napitcima.

  Nemoguće je odvojiti pogled od ovih sjajnih, lakiranih frontova u bijelom ogledalu i radnih ploča od zanatskog hrasta . Ova kombinacija će uljepšati unutrašnjost i optički je povećati. Štedljiva LED rasvjeta ispod stola daje mu jedinstven karakter.

  478.00KM
  59
  Širina : 59
 • Kolekcija kreirana imajući na umu moderne interijere, gdje glatke, sjajne površine cijene akcente prirodnog hrasta. Ako tražite savršen komad namještaja za odlaganje, ova komoda se preporučuje za dnevni boravak, hodnik i predsoblje. Komoda sa 6 fioka rešenje je za one koji vole red. Podijeljeni prostor olakšava organiziranje predmeta, što će vam olakšati pronalaženje onoga što tražite.

  665.00KM
 • Ormar sa dvoja vrata je mjesto za odjeću, donji veš, ali i posteljinu, stolnjake ili dokumente. Takav komad namještaja će raditi i u dnevnoj sobi i u hodniku, hodniku i spavaćoj sobi. Ništa manje savršeno nadopunjuje uređenje dnevnog boravka.

  741.00KM
  97
  Širina : 97